LillaLumin valikoima on suloinen sekoitus ompelukaavoja, kankaita ja silityskuvia. Jos kurkkaat valikoimiimme, löydät toinen toistaan kauniimpia kuoseja ja niihin sopivia silityskuvia. Kaikki kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden upeaa työtä. Kuoseista jokainen on tehty vain meidän käyttöön, joten et löydä samanlaisia muualta. Meillä on myös ihan oma uniikki kaavakokoelma, josta löydät monipuolisia ja käytännöllisiä kaavoja sekä lapsille että aikuisille.

Kaavalisenssit

Myyntilisenssien yleiset ehdot:


Yleistä
Koska kaavoja ostavat suurimmaksi osaksi yksityishenkilöt omaan käyttöön, ei kaavojen hintoihin ole laskettu niillä myyntiin ompelevien rahallista hyötymistä. Kaavalisenssi on suunniteltu sitä varten, että yksityisillä henkilöillä sekä pienyrityksillä on mahdollisuus itse ommella myyntiin tuotteita, joiden valmistukseen on käytetty LillaLumin kaavoja.
Lisenssin haltijalla on oikeus itse valmistaa tuotteita kyseistä kaavaa käyttäen myyntiin. Lisenssi ei kata alihankkijalla teetettyä työtä. Näissä tapauksissa ole yhteydessä LillaLumin asiakaspalveluun.


Kaavan kopioiminen ja kaavan jakaminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Kaavoihin oikeudet omistaa LillaLumi.


Lisenssi ei kata kaavan jälleenmyyntiä!


Lisenssit ovat kaavakohtaisia ja ne eivät sisällä itse kaavaa. Kaava on ostettava erikseen.


Yhden kaavan lisenssi koskee kaikkia kaavan eri variaatioita ja kokoja. Valmistettujen vaatteiden kappalemäärää ei ole rajoitettu millään lailla.


Lisenssimaksu on kertaluonteinen eli maksettu lisenssi on voimassa toistaiseksi maksupäivästä eteenpäin. Säilytä tästä verkkokaupan kuitti todisteena.Lisenssin osto

Kaikkien kaavojen lisenssit löydän omasta valikostaan. Lunastaessasi lisenssin siirrä ostoskoriin juuri sen kaavan lisenssi, jonka lisenssin haluat lunastaa.


Jos lunastat pelkän lisenssin,  järjestelmä ei veloita sinulta postimaksuja lainkaan.


Jos lunastat lisenssin kaavojen ostojen yhteydessä, tulee sinun lunastaa kaavoille postimaksu. Kaavojen postimaksu määräytyy automaattisesti painon mukaan.

Tämä tuote on digitaalinen ja sillä ei ole palautusoikeutta.


  • Näkymä
50,00 €
50,00 €
50,00 €
28,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
50,00 €
40,00 €