Tervetuloa LillaLumin verkkokauppaan!Ompelukaavamme ovat syntyneet intohimosta ompeluun ja rakkaudesta käsillä tekemiseen. 

Toiveenamme on, että sinä voisit löytää kaavojemme ja kankaidemme avulla ompelun ilon ja nauttia kauneudesta, jota voit itse luoda.

Kosti&Kalla-baggyt
Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt

Kosti&Kalla-baggyt

10,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koot: 50/56cm - 98/104cm

"Kosti ja Kalla - Hymy tarttuu, se valloittaa ja vie sydämen mennessään."


Kosti&Kalla-baggyt on suloinen kaavapaketti, jonka avulla voit ommella rentoja baggymallisia housuja perheen pienimmille. Kaavassa on tuplakoot. Housukaavan lisäksi kaavasta löydät myös erilaisia valmiita kuvioita avuksi applikointiin tai silityskalvon käyttöön.

Kaavapaketti sisältää paperisen kaava-arkin ja ohjeet. 

Kaava on tarkoitettu trikoo- sekä joustocollegekankaille. 


Kangasmenekki:

Koko cm/ Kangasmenekki cm

50/56cm 30cm

62/68cm 35cm

74/80cm 45cm

86/92cm 50cm

98/104cm 55cm 

Lisäksi tarvitset 20 cm resoria ja lapsen vyötärön verran superpehmeää 2cm leveää kuminauhaa. Suosittelemme meidän kotimaista kumpparia.


Yhteensopivat tuotteet