LillaLumin valikoima on suloinen sekoitus ompelukaavoja, kankaita ja silityskuvia. Jos kurkkaat valikoimiimme, löydät toinen toistaan kauniimpia kuoseja ja niihin sopivia silityskuvia. Kaikki kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden upeaa työtä. Kuoseista jokainen on tehty vain meidän käyttöön, joten et löydä samanlaisia muualta. Meillä on myös ihan oma uniikki kaavakokoelma, josta löydät monipuolisia ja käytännöllisiä kaavoja sekä lapsille että aikuisille.

Kosti&Kalla-baggyt
Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt Kosti&Kalla-baggyt

Kosti&Kalla-baggyt

9,27 €
10,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koot: 50/56cm - 98/104cm

"Kosti ja Kalla - Hymy tarttuu, se valloittaa ja vie sydämen mennessään."


Kosti&Kalla-baggyt on suloinen kaavapaketti, jonka avulla voit ommella rentoja baggymallisia housuja perheen pienimmille. Kaavassa on tuplakoot. Housukaavan lisäksi kaavasta löydät myös erilaisia valmiita kuvioita avuksi applikointiin tai silityskalvon käyttöön.

Kaavapaketti sisältää paperisen kaava-arkin ja ohjeet. 

Kaava on tarkoitettu trikoo- sekä joustocollegekankaille. 


Kangasmenekki:

Koko cm/ Kangasmenekki cm

50/56cm 30cm

62/68cm 35cm

74/80cm 45cm

86/92cm 50cm

98/104cm 55cm 

Lisäksi tarvitset 20 cm resoria ja lapsen vyötärön verran superpehmeää 2cm leveää kuminauhaa. Suosittelemme meidän kotimaista kumpparia.


Yhteensopivat tuotteet