Tervetuloa LillaLumin verkkokauppaan!Ompelukaavamme ovat syntyneet intohimosta ompeluun ja rakkaudesta käsillä tekemiseen. 

Toiveenamme on, että sinä voisit löytää kaavojemme ja kankaidemme avulla ompelun ilon ja nauttia kauneudesta, jota voit itse luoda.

Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari
Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari

Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari

13,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koot 80cm-170cm

"Valloittavaa energiaa ja voitontahtoa."


Iines ja Ilmari -kaavalla ompelet rennot paidat ja hupparit lapsille. Kaava sopii joustocollegeille. Tässä mallissa on kiinnitetty erikseen huomiota kädentien väljyyteen, jotta se olisi supermukava päällä.


Kaavapaketti sisältää paperisen kaava-arkin sekä ohjeet.

Kaava on tarkoitettu joustocollegelle.

Kaavan mitoitus: normaali


Kangasmenekki: Katso kuva