LillaLumin valikoima on suloinen sekoitus ompelukaavoja, kankaita ja silityskuvia. Jos kurkkaat valikoimiimme, löydät toinen toistaan kauniimpia kuoseja ja niihin sopivia silityskuvia. Kaikki kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden upeaa työtä. Kuoseista jokainen on tehty vain meidän käyttöön, joten et löydä samanlaisia muualta. Meillä on myös ihan oma uniikki kaavakokoelma, josta löydät monipuolisia ja käytännöllisiä kaavoja sekä lapsille että aikuisille.

Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari
Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari

Iines ja Ilmari -collegepaita sekä -collegehuppari

13,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koot 80cm-170cm

"Valloittavaa energiaa ja voitontahtoa."


Iines ja Ilmari -kaavalla ompelet rennot paidat ja hupparit lapsille. Kaava sopii joustocollegeille. Tässä mallissa on kiinnitetty erikseen huomiota kädentien väljyyteen, jotta se olisi supermukava päällä.


Kaavapaketti sisältää paperisen kaava-arkin sekä ohjeet.

Kaava on tarkoitettu joustocollegelle.

Kaavan mitoitus: normaali


Kangasmenekki: Katso kuva