LillaLumin valikoima on suloinen sekoitus ompelukaavoja, kankaita ja silityskuvia. Jos kurkkaat valikoimiimme, löydät toinen toistaan kauniimpia kuoseja ja niihin sopivia silityskuvia. Kaikki kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden upeaa työtä. Kuoseista jokainen on tehty vain meidän käyttöön, joten et löydä samanlaisia muualta. Meillä on myös ihan oma uniikki kaavakokoelma, josta löydät monipuolisia ja käytännöllisiä kaavoja sekä lapsille että aikuisille.

Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava
Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava

Kaisla&Kaius-bodyn ompelukaava

13,40 €
Sisältää alv. 24 %

Koot 50cm-92cm

"Kaisla ja Kaius- toiveiden toteutumista, haaveiden täyttymistä, pieniä varpaita, valloittavia hymyjä, suuria aarteita."


Supersuloinen bodykaava, josta löytyy ihania yksityiskohtia, niin tytöille kuin pojillekin. Bodyssa on neppari olkapäällä.

Tätä kaavaa suosittelemme jo jonkin aikaa ompelua harrastaneille.


Kaavapaketti sisältää paperisen kaava-arkin ja ohjeet. 

Kaava on tarkoitettu trikookankaille. 

Kaavan mitoitus: normaali


Kangasmenekki:

Koko cm/ Kangasmenekki cm

50cm/ 50cm

56cm/ 55cm

62cm/ 55cm

68cm/ 60cm

74cm/ 65cm

80cm/ 65cm

86cm/ 70cm

92cm/ 70cm

Yhteensopivat tuotteet